Informatie voor deelnemers

MTB is er voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij het vinden van een baan!

Voor werkzoekenden die een tijdje niet gewerkt hebben, voor mensen die een arbeidsbeperking hebben of die een re-integratie traject 2e spoor gaan volgen.

Ook voor jongeren en statushouders staan we klaar. Jongeren die momenteel nog een opleiding volgen en hulp nodig hebben bij de vervolgstappen die leiden naar die betaalde baan en voor statushouders die hier in Nederland hun leven weer opnieuw willen opbouwen. MTB helpt graag en biedt ontwikkel mogelijkheden en maatwerk begeleiding die nodig zijn om weer duurzaam en met plezier aan de slag te gaan.

MTB werkt hierin nauw samen met de sociale dienst van Maastricht en Heuvelland, Eijsden-Margraten, het UWV en onderwijsinstellingen.

Aan het werk vanuit de bijstand?

Heb je momenteel een bijstandsuitkering, of sta je op het punt deze aan te vragen? Samen met de gemeenten biedt MTB in haar leerwerkbedrijven middels diverse leerroutes de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op de werkvloer. Praktisch en resultaatgericht.

Terugkeer naar werk

Als re-integratiebedrijf bieden wij individuele maatwerk begeleiding aan uw medewerker bij het zoeken naar passend werk. Wij bieden een resultaatgericht proces met korte doorlooptijden, uitgevoerd door onze ervaren en kundige professionals. Heel belangrijk is dat je als persoon weer in je kracht gezet wordt om van daaruit met hernieuwd zelfvertrouwen weer vitaal en met veel plezier aan het werk te gaan.

Van school naar werk

Zit je nog op school, sta je op het punt om je opleiding af te ronden en vind je het lastig om de vervolgstap te zetten richting de arbeidsmarkt? Geef dit aan bij je klassenmentor en wellicht kunnen wij je op verzoek van jouw klassenmentor helpen! Iederéén heeft een talent, ook jij. Soms sluit dat talent alleen nog nét niet aan bij de vraag van de arbeidsmarkt. Of is dat talent nog onvoldoende gestimuleerd en ontwikkeld. In onze leerwerkbedrijven kun je leren en werken combineren en krijg je alle begeleiding die nodig is. Zo krijg je die extra kneepjes van het vak onder de knie die maken dat jij alsnog met een goed gevoel en zelfvertrouwen bij een werkgever aan de slag gaat.

Wij helpen jongeren graag bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Samen op weg met een doelgericht leer- en ontwikkel traject gericht op de praktijk om uiteindelijk een duurzame plek te vinden op de arbeidsmarkt.


De MTB Academy maakt een opleiding voor iedereen toegankelijk, ook voor medewerkers die bijvoorbeeld moeite hebben met lezen en schrijven. In 10 stappen werken we samen aan bewustwording, zelfvertrouwen en vaardigheden. Meer informatie over deze 10 stappen vind je hier.

Neem contact
met ons op

Contact
Privacy
Menu