Hardware- & Werkplekreiniging

Zorg voor uw werkplek
én voor uw mensen

Hoe zit het met de hygiëne van uw kantooromgeving? Denk aan de flexbureaus, de gedeelde telefoons, computers en toetsenborden. Reiniging van hardware is een specialisme. Voorkom dat virussen, bacteriën en vuil op de werkplek de overhand nemen door regelmatig uw hardware te laten reinigen. De professionals van MTB zijn speciaal opgeleid voor het hygiënisch reinigen van uw hardware met veel oog voor detail. Reiniging van onder andere een muis, toetsenbord, monitor van de PC, een laptop, telefoon of een printer geschiedt met professionele reinigingsmiddelen.

Wij maken werkplekken zo schoon dat ze nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn. Dit voorkomt niet alleen ziekteverzuim, maar ook hardware-storingen. Onderhoud betekent dus een investering die op meerdere fronten rendeert.

Onze ervaren medewerkers maken gebruik van specialistische apparatuur, zoals een ATP-meter die aangeeft hoe vervuild een apparaat is. Er worden uitsluitend reinigingsmiddelen gebruikt die niet belastend zijn voor mens en milieu.

Abonnement
Altijd verzekerd zijn van een nette werkomgeving? Graag stellen wij voor u een onderhouds- en hygiëneplan op. Op abonnementsbasis voeren we de reiniging conform dat plan voor u uit. Alle mogelijkheden leggen wij u graag ter plekke uit.

Voor u op een rijtje:

  • Professionele ICT-reiniging
  • Reinigen van hardware
  • Het opstellen van een hygiëneplan

Neem contact
met ons op

Bent u op zoek naar een professionele oplossing voor hardware- & werkplekreiniging? Wij denken met u mee en vinden altijd een passend antwoord op uw vraag.
Contact
Privacy
Menu