Sociaal ondernemen
met MTB

Koploper in sociaal inclusief ondernemen

Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) klinken misschien groot en ver weg, maar veranderingen beginnen vaak heel dichtbij… Bij MTB Maastricht zetten we ons samen met onze relaties dag in dag uit in voor een mooiere wereld waarin iedereen meedoet. Hoe we dat doen? Dat lees en ervaar je op ons gloednieuwe platform goeddatjemeewerkt.nl! Samen met Olivers Specialiteiten BV, Blanche Dael, Local7 en HANOS Internationale Horeca Groothandel trappen we af en vertellen we ons verhaal. Kijk voor meer informatie op Goeddatjemeewerkt.nl

De SDG-doelen waar MTB Maastricht zich in het bijzonder voor inzet zijn:


 

Sociaal ondernemen

Met focus op de ontwikkeling van talent en van mogelijkheden voor mensen, levert MTB een groot scala aan producten en diensten aan de markt. We zijn actief en bekend in uiteenlopende bedrijfstakken en sectoren. Een marktconforme prijs, kwaliteit en continuïteit van levering bepalen in belangrijke mate onze reputatie. Ook de maatschappelijke meerwaarde vormt een essentieel en integraal onderdeel van onze propositie.

Zaken doen met MTB is een uitstekende manier om invulling te geven aan uw MVO-doelstellingen en om uw maatschappelijke ambities te realiseren. Het sociale aspect krijgt daarin immers een belangrijke plek en u versterkt de beweging naar een meer duurzame en inclusieve economie. Dit kan door een medewerker rechtstreeks te detacheren of door werk aan MTB uit te besteden. Overigens is MTB ook PSO trede 3 | 30+ gecertificeerd, waarmee u uw Social Return opdracht makkelijker kunt invullen. Hierin ondersteunen we actief.

PSO 30+ gecertificeerd

MTB is in het bezit van PSO-Trede 3 en PSO 30+ certificaat op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Dat betekent dat wij voldoen aan de eisen van de hoogste PSO Trede én dat het grootste gedeelte van ons personeelbestand bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Overige certificeringen en partners

Partner van Stichting Immens

Wij zijn lid van Stichting IMMENS, hét MVO-platform in Zuid-Limburg voor werkgevers en ondernemers die ervan overtuigd zijn dat werk de basis vormt van onze economie en welvaart. Samen werken wij aan een betere inclusieve arbeidsmarkt.

Bio-certificering

Bij MTB dragen we het Europees biologisch keurmerk voor het verwerken van biologische producten. Dat betekent dat ons productieproces aan alle Europese wettelijke voorschriften voor biologische producten voldoet.

Menu